Το Γεντί Κουλέ πήρε επίσημη άδεια λειτουργίας | Epirus World

Το Γεντί Κουλέ πήρε επίσημη άδεια λειτουργίας

Η Περιφέρεια Κρήτης γνωστοποίησε και εγγράφως πως το γήπεδο του ΟΦΗ διαθέτει επίσημα άδεια για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον Ευρυπίδη Κουκιαδάκη να υπογράφει την απόφαση καταλληλότητας.
Με αυτή την απόφαση ο ΟΦΗ νομιμοποιείται να χρησιμοποιεί την έδρα του, αφού το Γεντί Κουλέ συγκεντρώνει όλες τις προδιαγραφές για να θεωρείται κατάλληλο να φιλοξενεί αγώνες.
Υπενθυμίζεται πως από την αρχή του καλοκαιριού και με αφορμή τον προβιβασμό του συλλόγου στη Super League, έγινε πλήθος βελτιωτικών εργασιών στο γήπεδο, προκειμένου να αναβαθμιστεί και να εκσυγχρονιστεί κατά το δυνατόν.
Αυτή είναι η ανακοίνωση:
«Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις με την διοίκηση του ΟΦΗ, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και όλων των εμπλεκόμενων ελεγκτικών υπηρεσιών ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης υπέγραψε την απόφαση καταλληλότητας-άδεια λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης (υπαγομένης στην κατηγορία Γ2) του γηπέδου ποδοσφαίρου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ιδιοκτησίας του ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. στα Καμίνια. Η άδεια λειτουργίας ισχύει για δύο έτη από 11/9/2018 έως 10/9/2020, εφόσον πριν την λήξη του πρώτου έτους κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη ότι δεν έχει ανέλθει σε ανώτερη κατηγορία η ομάδα που αγωνίζεται στην συγκεκριμένη έδρα και δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στην εγκατάσταση. Η αθλητική εγκατάσταση θα χρησιμοποιείται για αγώνες ποδοσφαίρου ανεξάρτητα από την κατηγορία αγώνων».
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου