Η εξομολόγηση του Δάκη για την περιπέτειά του με τον καρκίνο | Epirus World

Η εξομολόγηση του Δάκη για την περιπέτειά του με τον καρκίνο

Στην κάμερα της εκπομπής, «Happy day» μίλησε ο Δάκης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε έναν μικρό καρκίνο στο παχύ έντερο και όπως δήλωσε, η κατάστασή του ήταν περισσότερο σοβαρή, απ’ ο, τι είχε μαθευτεί τότε.
«Είχα ένα μικρό καρκίνο στο παχύ έντερο. Δεν ξέρω αν το πρόλαβα ή όχι. Μάλλον, με πρόλαβαν οι γιατροί και τη γλίτωσα. Ένα βράδυ ξεκίνησαν ξαφνικά φοβεροί πόνοι στην κοιλιά. Πήγα στο νοσοκομείο και οι γιατροί είδαν ότι είχε φράξει το έντερό μου. Αποφασίσαμε να τον βγάλουμε, αλλά χειρουργώντας τον είδαν μια κύστη στο συκώτι και νόμιζαν ότι ήταν η μετάσταση. Αλλά, τελικά ήταν μία κύστη που υπήρχε. Περιμέναμε έξι μήνες, έκανα χημικοθεραπείες και τη γλίτωσα».
Και πρόσθεσε για τη σοβαρότητα της κατάστασής του: «Δεν μου είπαν οι γιατροί. Το έμαθα κατόπιν εορτής. Τους έβλεπα να με κοιτάζουν όλοι με αγάπη και λέω τι πάθανε; Ήταν περισσότερο σοβαρό από ότι είχε μαθευτεί».
Η περιπέτεια με την υγεία του ανήκει στο παρελθόν και ο αγαπημένος τραγουδιστής, το βράδυ της Τετάρτης ανέβηκε στη σκηνή του Ηρωδείου, στο πλευρό των Μίμη Πλέσσα, Γιώργου Χατζηνάσιου, Γιώργου Θεοφάνους και γνωστών καλλιτεχνών, για τη φιλανθρωπική συναυλία για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Ο Δάκης, μάλιστα, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τη συναυλία αυτή. «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που μετά από 56 χρόνια. Μισό αιώνα και έξι χρόνια, τραγουδάω στο Ηρώδειο. Έφτασε ο καιρός πια να κάνω κι εγώ μία εμφάνιση στο Ηρώδειο» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου