«Η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις για μία πιο δίκαιη κοινωνία» | Epirus World

«Η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις για μία πιο δίκαιη κοινωνία»

Αισιόδοξος για τις εξελίξεις στην Ελλάδα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ευρωομάδας Σοσιαλιστών και Σοσιαλδημοκρατών, Ούντο Μπούλμαν, ευχόμενος οι προοδευτικές δυνάμεις της χώρας να συστρατευθούν, ώστε να καταστήσουν την ελληνική κοινωνία πιο δίκαιη.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, την περασμένη Τετάρτη, ο κ. Μπούλμαν αφού υπογράμμισε ότι ο ελληνικός λαός έκανε μεγάλες θυσίες για να εξέλθει των προγραμμάτων, είπε χαρακτηριστικά: «Άσκησα πολλές φορές κριτική κατά της αυστηρότητας της πολιτικής της τρόικας γιατί έριξαν το βάρος στους λάθος ανθρώπους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να καταστήσουμε τις διαδικασίες πιο δημοκρατικές. Παράλληλα, η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις για μια πιο δίκαιη, δημοκρατική και βιώσιμη κοινωνία. Η ομάδα μου θα παράσχει στην Ελλάδα τη στήριξη που χρειάζεται».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου