Άρτα: Ακίνητα και παραποτάμια στο υπερταμείο! | Epirus World

Άρτα: Ακίνητα και παραποτάμια στο υπερταμείο!

Αποκαλυπτικά για ό,τι πραγματικά βρίσκεται πίσω από τους Κωδικούς που οδήγησαν ακίνητα στο υπερταμείο είναι τα στοιχεία που έρχονται από την Άρτα. Την ταυτοποίηση έκαναν μέλη της παράταξης "Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή" και όπως προκύπτει τεράστιες εκτάσεις αλλά και ακίνητα όπως το Δημαρχείο και το παλιό νοσοκομείο έχουν καταλήξει στο υπερταμείο. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο Δήμο Ιωαννιτών η ταυτοποίηση δεν έχει γίνει ακόμη εφικτή!!

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Ηγουμενίτσα ενώ στην Πρέβεζα φαίνεται ότι στο χαρτοφυλάκιο κατέληξαν σημαντικές εκτάσεις και στρατόπεδα.

Στην Άρτα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής, τα 71 από τα 79 ακίνητα ανήκουν στην πόλη, πέντε στην περιοχή της Βλαχέρνας και τρία στην Φιλοθέη.

Σ' αυτά ανήκουν:

Μεγάλη παραποτάμια έκταση που περιλαμβάνει τον Εκθεσιακό χώρο, το ΚΤΕΛ και εκτάσεις γύρω από αυτό, το Δημαρχείο, το παλιό Νοσοκομείο, μια έκταση 9 και πλέον στρεμμάτων δίπλα στην Αστυνομία, εκτάσεις στα «Γύφτικα» και στη θέση «Μύλοι», παραποτάμιες εκτάσεις της Βλαχέρνας δίπλα από τον Άραχθο στο ύψος του μικρού φράγματος Πουρναρίου, 168 στρέμματα στη Φιλοθέη κλπ.

Το θέμα που ανακύπτει, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, είναι σοβαρό και τεράστιο καθώς τίθεται υπό αμφισβήτηση η επέκταση της πόλης, τα έργα ανάπλασης στην παραποτάμια έκταση και δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου