Υπόγειοι οι κάδοι και στην Ηγουμενίτσα

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, στην προσπάθειά του για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών του προχωρά στην υλοποίηση του έργου «Υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων».

Η απόφαση για την υλοποίηση του έργου έγινε κατόπιν της ανοιχτής διαδικασίας του συμμετοχικού προϋπολογισμού που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στον Δήμο μας και με την οποία οι πολίτες καθορίζουν τα έργα που θεωρούν σημαντικά για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της ανάπτυξης του Δήμου μας.

Το πρώτο κατά σειρά έργο που αποφασίστηκε, δυνάμει των ανωτέρω διαδικασιών είναι η υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων.

Πρόκειται για ένα έργο, η ολοκλήρωση του οποίου θα βελτιώσει την αισθητική εικόνα της πόλης, θα προστατεύσει τη δημόσια υγεία και θα προσφέρει αποτελεσματικότερη διαχείριση των απορριμμάτων και των ανακυκλώσιμων υλικών.

Αξίζει να επισημανθεί ότι για την υλοποίηση αυτού του αναπτυξιακού έργου ο Δήμος θα διαθέσει το απαραίτητο ποσό από ιδίους πόρους, ενώ στόχος είναι κάθε χρόνο να επεκτείνεται η υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου