«Ταξίδεψε» την Πρέβεζα στη δεκαετία του 50′ το Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2018 | Epirus World

«Ταξίδεψε» την Πρέβεζα στη δεκαετία του 50′ το Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2018

Αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής, γεμάτα στυλ και κομψότητα είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου 2018 στη Πλατεία Δικαστηρίων στην Πρέβεζα, όπου πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση του 47ου Διεθνούς Ράλλυ της Λέσχης Φίλων του Παλαιού Αυτοκινήτου για το 2018.
Στο 47ο «Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2018», το παλαιότερο Ράλλυ της λέσχης, που οργανώνεται σε ετήσια βάση από την ίδρυση της πριν από 46 χρόνια (1972) και είναι υπό την επιτήρηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιών Αυτοκινήτων (F.I.V.A), συμμετέχουν περισσότερα από 40 πιστοποιημένα ιστορικά αυτοκίνητα από όλο το κόσμο.
Ο Πρόεδρος της Λέσχης ΦΙΛΠΑ κ. Παναγιώτης Φωτεινόπουλος  μιλώντας στο mypreveza.gr τόνισε πως πρόκειται για μία Διεθνή διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν αυτοκίνητα χρονολογίας από το 1950 έως και το 1988 από κάθε γωνιά της Ελλάδας , αλλά και από χώρες του εξωτερικού όπως η Ιταλία και η Αυστρία.
Οι Φίλοι του Παλαιού Αυτοκινήτου προσέφεραν στο Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαϊλη και στον Λιμενάρχη κ. Παύλο Τιφτικίδη, αναμνηστικές πλακέτες για την βοήθεια τους στην διοργάνωση.
Κατά τη διάρκεια του ράλλυ οι οδηγοί λάτρεις των παλαιών αυτοκινήτων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μαγευτικές διαδρομές ,τόσο στην ορεινή όσο και στην παραλιακή Ήπειρο, που συνδυάζουν την οδηγική απόλαυση με την περιήγηση των αξιοθέατων της περιοχής.
Ο τερματισμός του 47ου Διεθνούς Ράλλυ θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα, όπου το βράδυ του Σαββάτου θα γίνουν οι απονομές των κυπέλλων στους νικητές.
Περισσότερες φωτογραφίες στο mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου