Προσφέρει 250.000 ευρώ αμοιβή σε όποιον βρει τη σπάνια Mercedes που του έκλεψαν | Epirus World

Προσφέρει 250.000 ευρώ αμοιβή σε όποιον βρει τη σπάνια Mercedes που του έκλεψαν

Αμοιβή μαμούθ που ανέρχεται σε 250.000 ευρώ προσφέρει ο ιδιοκτήτης μιας σπάνιας Mercedes-Benz 300SL Gullwing του 1955, η οποία εκλάπη στις 11 Αυγούστου έξω από το ξενοδοχείο Dorint που βρίσκεται πολύ κοντά στην πίστα του Nurburgring.
Όπως ανέφερε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης του οχήματος, Τόμας Ροζίερ, είχε παρκάρει μπροστά από το ξενοδοχείο καθώς δεν βρήκε θέση στο γκαράζ που ήταν γεμάτο.
Η συγκεκριμένη Mercedes έχει το παρατσούκλι «Californian Outlaw» και είναι μία από τις μόλις 30 Gullwings με χαλύβδινο αμάξωμα, ενώ διαθέτει τον κινητήρα υψηλής απόδοσης NSL.
Ο αριθμός σασί του οχήματος είναι: 198040 5500434, ενώ διαθέτει μια σειρά από ιδιαίτερα στοιχεία που το κάνουν ξεχωριστό, όπως για παράδειγμα οι κίτρινοι φανοί ομίχλης, οι προσαρμοσμένοι προφυλακτήρες, το δέρμα στρουθοκαμήλου στο εσωτερικό και οι τροποποιήσεις στην οροφή του οχήματος με τις διακριτικές φυσαλίδες στο πάνω μέρος των θυρών.
Καθώς πρόκειται για μια από τις πιο αναγνωρίσιμες 300SL Gullwing στον κόσμο είναι απίθανο να διατεθεί για πώληση στην αγορά. Δυστυχώς το πιθανότερο σενάριο σε αυτήν την περίπτωση είναι αυτοί που την έκλεψαν να την αποσυναρμολογήσουν και να την πουλήσουν κομμάτι - κομμάτι.
Η τιμή της εν λόγω Mercedes στην αγορά των συλλεκτικών οχημάτων κυμαίνεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ και γι' αυτό το λόγο ο ιδιοκτήτης της προσφέρει ένα τόσο μεγάλο ποσό σε όποιον τον βοηθήσει να το βρει.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες και καλούν όσους έχουν πληροφορίες να ενημερώσουν τηλεφωνικά τόσο την αστυνομία του Μάγιεν όσο και αυτήν του Αντενάου.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου