Τα παιδιά της Κιβωτού στον Εν Νικοπόλει Άκτια | Epirus World

Τα παιδιά της Κιβωτού στον Εν Νικοπόλει Άκτια

Τα παιδιά του παραρτήματος  της Κιβωτού του Κόσμου  από την Πωγωνιανή Ιωαννίνων   συνοδευόμενα από  τον  ιδρυτή της Κιβωτού   πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου και  αντιπροσωπεία των μελών της  Δομής  είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι  του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας     στον  6ο Εν Νικοπόλει Ακτια αγώνα δρόμου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου.

Τα παιδιά θα συμμετέχουν στον αγώνα του  1 χιλιομέτρου  και είναι συνολικά 23  (9 κορίτσια και 14 αγόρια)  ηλικία από 7 έως 19 ετών.

Οι επιχειρήσεις της Πρέβεζας στάθηκαν με μεγάλη προθυμία αρωγοί στην φιλοξενία των παιδιών    τα οποία θα μείνουν    στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα  Ρουαγιάλ   (η διεύθυνση του οποίου προσφέρει τα δωμάτια) ενώ  οι επιχειρήσεις  “Καλοφαγάς”του Βασίλη Δόση , πίτσα “Μαχίμ” του Γιάννη Μάρκου, “Σπιτικό” του  Σταύρου Πανταζή  και “Ντόναλντ”  του Μάνθου Δέσκα προσφέρουν  φαγητό και γλυκά στα παιδιά τα οποία θα επισκεφθούν και το Λούνα Παρκ της παραλίας   μετά από πρόσκληση του  ιδιοκτήτη της επιχείρησης Διονύση Μεταξά.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου