Στο διαδίκτυο οι βάσεις, κλειδωμένα τα Λύκεια στα Γιάννινα! | Epirus World

Στο διαδίκτυο οι βάσεις, κλειδωμένα τα Λύκεια στα Γιάννινα!

Αγωνία τέλος για τους υποψηφίους των Πανελλήνιων, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα Ανώτατα και τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Οι υποψήφιοι της περιοχής προς το παρόν μπορούν να δουν τα αποτελέσματα μόνο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, καθώς η ανάρτηση στα Λύκεια των Ιωαννίνων θα γίνει το πρωί της Τρίτης. Το Υπουργείο μάλλον κατάφερε να αιφνιδιάσει ακόμη και τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όπως και τις διευθύνσεις των σχολείων! Στα Λύκεια δεν θα αναρτηθούν τα ονόματα των επιτυχόντων παρά μόνο οι κωδικοί τους και η σχολή στην οποία πέρασαν.

Λίγο μετά τις πεντέμισι λίγοι μαθητές –θέλοντας μάλλον να τηρήσουν το έθιμο- έφτασαν στα σχολεία τους περιμένοντας είτε να βρουν γραφεία ανοιχτά, είτε βάσεις αναρτημένες..
Όμως το μόνο που συνάντησαν ήταν κλειδωμένες πόρτες!
Στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ιωαννίνων οι βάσεις αναμένεται να φτάσουν τις επόμενες ώρες και η ανάρτησή τους σε όλα τα Λύκεια του Νομού θα γίνει νωρίς το πρωί της Τρίτης!
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου