Η κοσμοπολίτικη Πάργα, απέραντος σκουπιδότοπος! | Epirus World

Η κοσμοπολίτικη Πάργα, απέραντος σκουπιδότοπος!

Όταν τον περασμένο Ιανουάριο ο Δήμαρχος της Πάργας Αντώνης Νάστας δήλωνε περήφανος ότι με τα δύο νέα απορριμματοφόρα που είχε παραλάβει θα αναβάθμιζε τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου, σίγουρα δεν είχε τέτοιες εικόνες στο μυαλό του! Από τις δηλώσεις όμως ή και τις καλές προθέσεις μέχρι τα έργα και τις πράξεις, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Και τα αποτελέσματα αυτής βιώνουν ντόπιοι και χιλιάδες τουρίστες. Η κοσμοπολίτικη Πάργα έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο και η λέξη καθαριότητα τείνει να είναι άγνωστη στο πιο τουριστικό μέρος της Ηπείρου!

Τα παράπονα από τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες είναι πάμπολλα…
«Δεν έχουμε ξαναδεί την πόλη μας σε τέτοια κατάσταση.. Ντρεπόμαστε για την εικόνα που παρουσιάζει», σημειώνουν κάτοικοι και επαγγελματίες της Πάργας…
Πανέμορφη η περιοχή αλλά τεράστιο πρόβλημα με τα απορρίμματα, συμπληρώνουν επισκέπτες που βρίσκονται τις μέρες αυτές στην περιοχή.
Οι κάδοι μόνιμα γεμάτα, σκουπίδια να καλύπτουν τα πεζοδρόμια, ενώ ο παραλιακός πεζόδρομος που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους τουρίστες δεν θυμίζει σε τίποτα πολιτισμένο κράτος!
Η αδυναμία του Δήμου να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της θερινής περιόδου είναι κάτι παραπάνω από ορατή.
Οι εικόνες άλλωστε μιλούν από μόνες τους.
Η Πάργα θυμίζει πόλη υπό πλήρη εγκατάλειψη.. Κι ας πρόκειται για μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ηπείρου, την πλέον τουριστική και μεγάλη παράδοση.
Όπως τονίζουν οι κάτοικοι, καλές οι φιέστες που οργανώνει ο Δήμος, αλλά θα ήταν ακόμη καλύτερα αν κατάφερνε να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του!
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου