Φωτιά κοντά στο Αγαλμα της Ελευθερίας. Εκκενώθηκε η περιοχή | Epirus World

Φωτιά κοντά στο Αγαλμα της Ελευθερίας. Εκκενώθηκε η περιοχή

Στην εκκένωση της περιοχής γύρω από το Άγαλμα της Ελευθερίας προχώρησαν για προληπτικούς λόγους οι αμερικανικές Αρχές, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τα αμερικανικά Μέσα ενημέρωσης, σημειώθηκαν εκρήξεις σε τρεις εγκαταστάσεις με προπάνιο. Για λόγους ασφαλείας, δόθηκε και η εντολή για την εκκένωση, με την επιχείρηση να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Υπάρχουν ακόμη πληροφορίες πως υπάρχει ένας τραυματίας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερα δεδομένα για την συγκεκριμένη παράμετρο.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο

EVACUATED: Visitors to the Statue of Liberty are being evacuated from Liberty Island after an apparent construction mishap sparked a propane fire near the base of the monument; the New York Fire Department is at the scene. https://abcn.ws/2PHNLY4 
Σύμφωνα με αμερικανό αξιωματούχο, η φωτιά φαίνεται να είναι μικρής έκτασης, οι αρχές ωστόσο προχώρησαν στην εκκένωση του μνημείου από επισκέπτες. Στο σημείο έχουν μεταβεί ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Την ίδια ώρα, αμερικανικά ΜΜΕ επανέρχονται για τον τραυματία που αναφέραμε παραπάνω. Πρόκειται για έναν εργάτη που τραυματίστηκε αλλά δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και φαίνεται πως η ζωή του δεν κινδυνεύει.

Το Άγαλμα της Ελευθερίας δεν έχει υποστεί ζημιές και η εκκένωση δεν αφορά σε ολόκληρο το Λίμπερτι Άιλαντ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

newsit
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου