Σπουδαίες διακρίσεις για δύο Γιαννιώτες αθλητές | Epirus World

Σπουδαίες διακρίσεις για δύο Γιαννιώτες αθλητές

Με σημαντικές διακρίσεις επέστρεψαν από το Γκντυνια της Πολωνίας και τους ευρωπαϊκούς αγώνες τρίαθλου σπριντ και μεσαίας απόστασης δύο Γιαννιώτες αθλητές.

Στους αγώνες σπριντ (750μ κολύμπι-20κμ ποδήλατο-5κμ τρέξιμο) συμμετείχαν συνολικά 1033 αθλητές /τριες.

Στην μεγάλη απόσταση, Half Ironman 70.3(1.9km κολύμπι-90km ποδήλατο-21km τρέξιμο), που ήταν και το main event της διοργάνωσης, συμμετείχαν 2230 αθλητές/τριες.

Από τα Ιωάννινα έλαβαν μέρος οι αθλητές Ανδριάνα Παππά και Δημήτρης Λέκκος.

H Ανδριάνα Παππά κατάφερε να τερματίσει στην 9 θέση στην κατηγορία της ανάμεσα σε 87 αθλήτριες και 23η θέση στο σύνολο 216 γυναικών.
Στο main event στην μεγάλη απόσταση ο Δημήτρης Λέκκος μετά από ένα πολύ απαιτητικό αγώνα λόγω της φυσικής δυσκολίας της διαδρομής τόσο στο ποδήλατο όσο και στο τρέξιμο αλλά και του πολύ άστατου καιρού μετά από έντονο συναγωνισμό, κατέλαβε την 3 θέση της κατηγορίας του ανάμεσα σε 400 αθλητές και την 34η γενικής στους 2230 καταφέρνοντας να προκριθεί με έναν εξαιρετικό χρόνο από  Έλληνα τριαθλητή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μεσαίας απόστασης Half Ironman 70.3 που θα διεξαχθεί στην Νίκαια της Γαλλίας στις 8 Σεπτεμβρίου του 2019.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου