ΠΡΕΒΕΖΑ : Σίγουρα θα το σκεφτούν καλά να ξαναπαρκάρουν σε θέσεις ΑμεΑ …. | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ : Σίγουρα θα το σκεφτούν καλά να ξαναπαρκάρουν σε θέσεις ΑμεΑ ….

Μία από τις πολλές πλέον φορές που οι άνδρες της Τροχαίας Πρέβεζας, αναγκάζονται να εφαρμόσουν πιστά τον Κ.Ο.Κ και να αφαιρέσουν πινακίδες από οχήματα, ήταν αυτή χθες  πρωί Πέμπτης στο πάρκινγκ της πρώην «Γκλόρια».

Δυστυχώς το φαινόμενο κάποιοι οδηγοί να παρκάρουν παράνομα τα οχήματα τους, είτε αυτοκίνητα, είτε μηχανάκια στις θέσεις που είναι για ΑμεΑ συνεχίζεται κανονικά στην Πρέβεζα, όπως συνεχίζεται κανονικά και το έργο της Τροχαίας, η οποία φαίνεται να μη «χαρίζει κάστανα»…

Σύμφωνα με το νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας η στάθμευση σε θέση ΑμεΑ εκτός από παράνομη είναι και αντικοινωνική και οι οδηγοί οχημάτων που παρεμποδίζουν ράμπες διάβασης Ατόμων με Αναπηρία (ΑΜΕΑ) ή σταθμεύουν σε αποκλειστικές ή γενικές θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ,τιμωρούνται με επί τόπου αφαίρεση των πινακίδων και της άδειας οδήγησης , από το βεβαιούντα την παράβαση, για εξήντα (60) ημέρες, δηλαδή 2 μήνες.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου