Θερινό σινεμά στη γέφυρα της Πλάκας | Epirus World

Θερινό σινεμά στη γέφυρα της Πλάκας

Το 8ο Φεστιβάλ θερινού σινεμά του Συλλόγου Προσηλιωτών στο τερματικό του σταθμό συναντά το “Boulouki” στα πλαίσια του εργαστηρίου πέτρινης δόμησης σε μια ιδιαίτερη βραδιά προβολών.

Ακριβώς δίπλα από το νέο βάθρο στη Γέφυρα Πλάκας το κινηματογραφικό πανί του Συλλόγου Προσηλιωτών επιστρέφει στο γεφύρι μετά από 4 χρόνια.
Σε συνεργασία με το «Boulouki» θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ από τη σειρά της ΕΡΤ3 «Ελλήνων Δρώμενα» για τα Μαστοροχώρια Κόνιτσας, τη σκυτάλη στη συνέχεια θα πάρουν οι μικρομικάδες και οι ταινίες “Play”, «Φράγμα» και «Testing Greta».
Οι προβολές θα γίνουν δίπλα στο ποτάμι με συνολική διάρκεια περίπου 1,5 ώρας.
Κάτω από ένα γεμάτο φεγγάρι, σε ένα από τα πιο σημαντικά έργα αναστήλωσης, θα απολαύσουμε ντοκιμαντέρ και ταινίες μικρού μήκους δίπλα στον Άραχθο.
Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και, όπως πάντα, είναι με ελεύθερη είσοδο. Πληροφορίες και στα www.prosilio.orgwww.boulouki.org
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου