Στην τελική ευθεία οι 6οι «εν Νικοπόλει Άκτια» αγώνες δρόμου | Epirus World

Στην τελική ευθεία οι 6οι «εν Νικοπόλει Άκτια» αγώνες δρόμου

Πλησιάζοντας προς το τέλος των εγγραφών, η τελευταία ημέρα εγγραφών είναι η Τρίτη 28 Αυγούστου 2018, δημιουργείται αισιοδοξία ότι φέτος θα πραγματοποιηθεί νέο ρεκόρ συμμετοχών. Ακόμη, για δεύτερη χρονιά στους αγώνες, εκτός του καθιερωμένου αγώνα 10 χιλιομέτρων, περιλαμβάνεται ο αγώνας 5 χιλιομέτρων, κατηφορικός στο μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομής του, ο οποίος είναι προσιτός για όλους να τον τρέξουν ή να τον περπατήσουν συμμετέχοντας σε αυτή την αθλητική γιορτή της πόλης της Πρέβεζας.
Επίσης, μετά το τέλος των αγώνων δρόμου θα κληρωθούν αθλητικά δώρα για τους δρομείς που θα λάβουν μέρους, τα οποία είναι ευγενική χορηγία των εταιρειών αθλητικών ειδών Saucony και Odlo. Πιο συγκεκριμένα, θα κληρωθούν 3 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια τρεξίματος Saucony (1 ανδρικό, 1 γυναικείο και 1 παιδικό για τους δρομείς των μαθητικών αγώνων), ενώ στη συνέχεια θα κληρωθούν και διάφορα άλλα αθλητικά δώρα από την εταιρεία Saucony και την εταιρεία Odlo.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα των αγώνων https://nikopolisaktia.wordpress.com/.
Εγγραφές στον αγώνα 10 χιλιομέτρων: https://nikopolisaktia.wordpress.com/10_km_race/
Εγγραφές στον αγώνα 5 χιλιομέτρων: https://nikopolisaktia.wordpress.com/5_km_race/
Εγγραφές στους μαθητικούς αγώνες 1 χιλιομέτρου: https://nikopolisaktia.wordpress.com/kids_race/

Το ΔΣ του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου