Απολογούνται οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 25χρονου στου Φιλοπάππου | Epirus World

Απολογούνται οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 25χρονου στου Φιλοπάππου

Σήμερα αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες (δύο Πακιστανοί και ένας Ιρακινός) για τη δολοφονία του 25χρονου στο λόφο του Φιλοπάππου, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και σύσταση συμμορίας, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1.

Εν τω μεταξύ, άλλες δέκα ληστείες που διέπραξαν οι τρεις αλλοδαποί εξιχνιάστηκαν από την συνεχιζόμενη έρευνα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, οι δύο Πακιστανοί, ηλικίας 17 και 28 ετών, καθώς και ο 25χρονος Ιρακινός, έχουν διαπράξει, σύμφωνα με την αστυνομία, ακόμη δέκα ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης και του λόφου του Φιλοπάππου, κυρίως σε βάρος τουριστών.

Εξάλλου, δύο Γερμανίδες τουρίστριες έπεσαν θύματα κλοπής και επίθεσης από τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του 25χρονου στον Λόφο Φιλοπάππου.

Τα δύο κορίτσια βρέθηκαν στο ίδιο σημείο πέντε μέρες πριν πέσει νεκρός ο 25χρονος όταν η ίδια τριάδα αδίστακτων ληστών επιχείρησε να τις ληστέψει. Σε φωτογραφικά ντοκουμέντα που δημοσιοποιεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής αποτυπώνονται ξεκάθαρα η μεθοδολογία και η βαναυσότητα της δράσης τους:
madata
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου