Αεραθλητικό κέντρο αποκτά η Πρέβεζα | Epirus World

Αεραθλητικό κέντρο αποκτά η Πρέβεζα

Στην κατάρτιση όρων διακήρυξης εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στην Τοπική Κοινότητα Καμαρίνας (και συγκεκριμένα στην περιοχή Αγ. Γεώργιος η οποία έχει χωροθετηθεί ως χώρος αθλητισμού) προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας.Το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας με την υπ. αριθμ.321/2018 ενέκρινε την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης 31,80 στρεμμάτων στην περιοχή της Καμαρίνας , προκειμένου να δημιουργηθεί αεραθλητικό κέντρο.

Σύμφωνα με τους όρους της Οικονομικής Επιτροπής, στη διαδικασία της δημοπρασίας θα γίνονται δεκτά μόνο Αεραθλητικά Σωματεία που είναι εγγεγραμμένα στο Αθλητικό Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και είναι μέλη της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (Ε.Λ.Α.Ο.),με αναγνωρισμένη Αεραθλητική δράση που θα αποδεικνύεται από τις συμμετοχές του Σωματείου σε Πανελλήνιες και Περιφερειακές διοργανώσεις της ΕΛΑΟ τουλάχιστον τα τρία τελευταία έτη.

Μεταξύ άλλων προβλέπονται να γίνουν χωματουργικές εργασίες ευθυγράμμισης της έκτασης για την κατασκευή ευθύγραμμου τμήματος μήκους 400 μέτρων, οριοθέτηση με διαγράμμιση του διαδρόμου προσγειώσεων και απογειώσεων, δημιουργία πίστας υποδοχής και φιλοξενίας άλλων μικρών αεροσκαφών και γενικότερα παρεμβάσεις οι οποίες θα καταστήσουν την περιοχή ένα σύγχρονο κέντρο αεραθλητισμού.

Πηγή : Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου