Νοσοκομείο Πρέβεζας… Λουκέτο εν μέσω θέρους στην Παθολογική! | Epirus World

Νοσοκομείο Πρέβεζας… Λουκέτο εν μέσω θέρους στην Παθολογική!

Λουκέτο βάζει μέχρι και τις 27 Ιουλίου η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας, η πιο νευραλγική δηλαδή του νοσηλευτικού ιδρύματος λόγω έλλειψης γιατρών.. Το κλείσιμο της Κλινικής για το διάστημα αυτό ανακοίνωσαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μιλτιάδης Παππάς και ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Επαμεινώνδας Λέκκας. «Δεν μπορούμε να νοσηλεύουμε άτομα στην Παθολογική Κλινική», είπε λακωνικά ο Διοικητής του Νοσοκομείου αποδεικνύοντας στην πράξη ότι οι μεγαλόστομες εξαγγελίες για ενίσχυση της δημόσιας υγείας δεν άγγιξαν την Πρέβεζα.

Τα προβλήματα στο Νοσοκομείο, ειδικά στην Παθολογική Κλινική έχουν παρελθόν και όπως φαίνεται θα έχουν και μέλλον.

Το διάστημα κατά το οποίο η Κλινική θα είναι κλειστά τα περιστατικά που θα χρίζουν νοσηλείας θα διακομίζονται σε νοσοκομεία γειτονικών περιοχών, κυρίως στην Άρτα και τα Γιάννινα.

Η κλινική έχει μείνει ουσιαστικά με έναν γιατρό και με τις μετακινήσεις γιατρών από τα Κέντρα Υγείας για κάποιες εφημερίες.

Στις 27 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η επιστροφή του Διευθυντή της Κλινικής ο οποίος απουσιάζει με αναρρωτική άδεια και εκτιμάται ότι η εξέλιξη αυτή θα μπορέσει να βοηθήσει ώστε η κλινική να λειτουργήσει και πάλι.

Ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας αναγνώρισε ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο συμπλήρωσε όμως ότι θα λειτουργούν τα έκτακτα ιατρεία, όπου εκεί αντιμετωπίζεται μεγάλος όγκος περιστατικών.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου