Ζαγόρι: Οδηγός τουριστικής προβολής | Epirus World

Ζαγόρι: Οδηγός τουριστικής προβολής

Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας και μέριμνας για την τουριστική προβολή και την ενημέρωση των επισκεπτών της περιοχής, ο Δήμος Ζαγορίου προχώρησε στην έκδοση νέου έντυπου με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Πρόκειται για έναν χρηστικό οδηγό, με τίτλο «Διαδρομές στο Ζαγόρι», ο οποίος περιέχει χάρτη με πολλές πληροφορίες σχετικά με το Ζαγόρι, την ιστορία  και τη γεωμορφολογία, στοιχεία για το Δήμο, το Γεωπάρκο Βίκου-Αώου και το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου, τις περιοχές Natura 2000, τα βουνά και τα ποτάμια, την σπάνια χλωρίδα και πανίδα, τα πέτρινα γεφύρια, μοναστήρια, εκκλησίες, μουσεία  και αρχαιολογικούς χώρους, τους παραδοσιακούς οικισμούς και τις οδικές συνδέσεις, αλλά και τις πεζοπορικές διαδρομές.

Η έκδοση αυτή, στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα, είναι η πρώτη ολοκληρωμένη και προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα του  «Καλλικρατικού» Δήμου Ζαγορίου  με την προσθήκη, φυσικά, του Γεωπάρκου Βίκου-Αώου.

Το συγκεκριμένο έντυπο με τον χάρτη και τις πληροφορίες που παρέχει θα «ταξιδέψει» το Ζαγόρι σε τουριστικές εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδας και θα βοηθήσει τους πολυάριθμους επισκέπτες να γνωρίσουν καλύτερα τον «τόπο πίσω απ΄ το βουνό».

Η συνεργασία του Δήμου Ζαγορίου και της Αναπτυξιακής Ηπείρου Α.Ε, η οποία είχε την επιμέλεια με την Γεωργία Κιτσάκη και τον Χαρητάκη Παπαϊωάννου έφερε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου