Στο ΠΔΕ το κολυμβητήριο Πρέβεζας | Epirus World

Στο ΠΔΕ το κολυμβητήριο Πρέβεζας

Στην Πρέβεζα για τις εκδηλώσεις αθλητισμού και το τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3on 3, που διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος καλαθοσφαίρισης «Νικόπολη» υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α., βρέθηκε το διήμερο που πέρασε ο Γ.Γ. Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

Στο πλαίσιο αυτών των δραστηριοτήτων πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα: «Αθλητικός τουρισμός και προοπτικές ανάπτυξής του στην Πρέβεζα», στην οποία ήταν από τους κεντρικούς ομιλητές ο κ. Συναδινός μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κ. Ευστράτιο Ιωάννου, ενώ το «παρών» έδωσαν ο βουλευτής Ν. Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κώστας Μπάρκας, ο βουλευτής Ν. Πρεβέζης της Ν.Δ. κ. Στέργιος Γιαννάκης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαϊλης, εκπρόσωποι του συλλόγου ξενοδόχων, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πλήθος εκπροσώπων όλων των αθλητικών φορέων της πόλης.

Από τον Γ.Γ. Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό αναλύθηκε ο σχεδιασμός της Γ.Γ.Α. για την αθλητική ανάπτυξη στην Ήπειρο, με ιδιαίτερη έμφαση στα έργα για τις αθλητικές υποδομές του νομού Πρέβεζας, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε η ένταξη του έργου «Αποκατάσταση του Μηχανολογικού Εξοπλισμού του Κολυμβητήριου Πρέβεζας» στα νέα έργα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Γ.Γ.Α., αρχικού προϋπολογισμού 290.000 ευρώ.

Έγινε ειδική αναφορά σε παραδείγματα αθλητικών διοργανώσεων που προετοιμάζονται, με συνεργασία της Γ.Γ.Α με τους αυτοδιοικητικούς και αθλητικούς φορείς (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2019 στα Ιωάννινα, Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες 2019 στη Πάτρα, δυνατότητα Ιστιοπλοϊκής διοργάνωσης Ionian Regata κλπ), δίνοντας έμφαση στο πώς η Πρέβεζα θα έχει τη δική της ταυτότητα στον Εθνικό Αθλητικό Σχεδιασμό.

Ο Γ.Γ.Α. μαζί με τον Δήμαρχο Πρέβεζας, επισκέφθηκαν αθλητικούς χώρους της πόλης, όπως το κλειστό γυμναστήριο, όπου ευχήθηκε καλή επιτυχία στις αθλήτριες της εθνικής ομάδας πανκορασίδων βόλεϊ που προετοιμάζονται αυτή την περίοδο στην Πρέβεζα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, είδε ημιτελή έργα από την περίοδο του προγράμματος «Ελλάδα 2004» και επισκέφθηκε το κολυμβητήριο της πόλης.

Τέλος, ο Γ.Γ.Α. απηύθυνε συγχαρητήρια στον σύλλογο καλαθοσφαίρισης «Νικόπολη» για την διοργάνωση του τουρνουά μπάσκετ 3on3, με συμμετοχή εκατοντάδων ομάδων, καθώς και για το ευρύτερο κοινωνικό έργο που αναπτύσσει στο νομό Πρέβεζας.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου