Ο κατά συρροήν δολοφόνος που σκοτώθηκε με παράξενο και τραγικό τρόπο | Epirus World

Ο κατά συρροήν δολοφόνος που σκοτώθηκε με παράξενο και τραγικό τρόπο

Το παράτολμο παιχνίδι της αυτοϊκανοποίησης είχε τραγική κατάληξη για έναν Γερμανό κατά συρροήν δολοφόνο, που άφησε την τελευταία του πνοή στις φυλακές του Μπόχουμ, το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιουλίου.

Ο Εγκίντιους Σίφερ, γνωστός στην πατρίδα του ως ο «Στραγγαλιστής του Άαχεν», βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 23/7 νεκρός στο κελί του από τους φύλακες.

«Έβγαλε το καλώδιο από το πορτατίφ, το τύλιξε γύρω από το πέος και τις θηλές του και έβαλε την άκρη του στην πρίζα», ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου των φυλακών, Καντίντα Τούνκελ.

Η νεκροψία έδειξε ότι ο 62χρονος άνδρας υπέστη καρδιακή προσβολή ως αποτέλεσμα του ηλεκτρισμού που διαπέρασε το σώμα του. Οι αστυνομικοί τόνισαν πως δεν υπάρχει υποψία φόνου, με τον δικηγόρο του από την πλευρά του να ισχυρίζεται πως ο πελάτης του δεν είχε αυτοκτονικές τάσεις.

Ο Σίφερ είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη το 2008 καθώς κρίθηκε ένοχος για το φόνο πέντε γυναικών που διέπραξε από το 1983 έως το 1990. Οι αρχές τον συνέλαβαν κάνοντας χρήση DNA 18 χρόνια μετά το τελευταίο του έγκλημα.

Ο πρώην ασφαλιστής έπαιρνε γυναίκες και κορίτσια που έκαναν ωτοστόπ έξω από κλαμπ. Τους έβαζε χειροπέδες, τις βίαζε και εν συνεχεία τις σκότωνε. Μεταξύ των θυμάτων του ήταν και μια 15χρονη.

Στην αρχική απολογία του, την οποία εν συνεχεία απέσυρε, είχε ισχυριστεί πως ήταν σαδομαζοχιστής και πως η σκέψη και μόνο της φυλακής τους προκαλούσε ενθουσιασμό.

newsbeast
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου