Ηγουμενίτσα: Αυξημένα δρομολόγια προς την Ιταλία | Epirus World

Ηγουμενίτσα: Αυξημένα δρομολόγια προς την Ιταλία

Δρομολόγια από και προς Μπάρι, Μπρίντεζι και Ανκόνα με απευθείας σύνδεση με Ηγουμενίτσα θα πραγματοποιούνται κατά τους θερινούς μήνες.

Από την Κοινοπραξία ANEK-SUPERFAST τρία πλοία δρομολογούνται στη γραμμή Ηγουμενίτσα - Ανκόνα.

Από την GRIMALDI ΜΙΝΟΑΝ LINES τρία πλοία στις γραμμές Ηγουμενίτσα – Ακνόνα και Ηγουμενίτσα – Πρίντεζι.

Από την NOBEL MARITIME δυο πλοία στη γραμμή Ηγουμενίτσα – Μπάρι.

Από την GALAXY MARITIME ένα πλοίο γραμμή Ηγουμενίτσα - Πρίντεζι.

Σε ότι αφορά λεπτομέρειες σχετικά με τις ημέρες και ώρες εκτέλεσης των δρομολογίων το κοινό μπορεί να απευθύνεται στα κεντρικά γραφεία των εταιρειών και τα τοπικά πρακτορεία, καθώς και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

"Οι προσπάθειες για καθιέρωση του Λιμένα Ηγουμενίτσας ως αφετήριο Λιμάνι είναι και θα είναι εντατικές και σε άμεση συνεργασία με τις ναυτιλιακές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι. Οι υποδομές που ολοκληρώθηκαν ή και βρίσκονται σε εξέλιξη σε ότι αφορά το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, αλλά και το ολοκληρωμένο οδικό δίκτυο Εγνατίας και Ιόνιας Οδού, προσδίδουν στην Ηγουμενίτσα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τόσο για κίνηση που αφορά την Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, αλλά και τα Βαλκάνια", τονίζεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου