Ξεκινά η αποκατάσταση στην Κρυοπηγή | Epirus World

Ξεκινά η αποκατάσταση στην Κρυοπηγή

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τ.Κ Κρυοπηγής Νίκο Ντελή και τους κατοίκους της περιοχής, είχε ο Δήμαρχος  Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, συνοδευόμενος  από  τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε  Ζαλόγγου  Κώστα  Ματέρη και κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Πρέβεζας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου   να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για τη άμεση εκτέλεση των εργασιών  αποκατάστασης των μεγάλων ζημιών που  προκάλεσαν  οι κατολισθήσεις  , με δεδομένη την έκτακτη χρηματοδότηση των 300 χιλιάδων ευρώ την οποία υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Σκουρλέτης.

Τα έργα στα οποία θα δοθεί προτεραιότητα , με βάση και την μορφή της χρηματοδότησης, θα είναι αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις εντός του οικισμού, έργα δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας, η αποκατάσταση ενός γηπέδου μπάσκετ και γενικότερα  δράσεις οι οποίες θα συμβάλλουν στην βελτίωση της  υφιστάμενης κατάστασης  αλλά και στην θωράκιση της περιοχής από παρόμοια φαινόμενα.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου