Συλλαλητήριο ενάντια στις έρευνες πετρελαίων | Epirus World

Συλλαλητήριο ενάντια στις έρευνες πετρελαίων

Με συμμετοχή κατώτερη του αναμενόμενου πραγματοποιήθηκε το Πανηπειρωτικό συλλαλητήριο που οργάνωναν τα Εργατικά Κέντρα κι άλλοι φορείς ενάντια στην έρευνα και την εξόρυξη υδρογονανθράκων.

Το συλλαλητήριο είχε προγραμματιστεί εδώ και μέρες και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιχειρήθηκε μεγάλη κινητοποίηση ακόμη και των Ηπειρωτών της Αθήνας.

Η συμμετοχή όμως περιορίστηκε σε μερικές εκατοντάδες και η εικόνα δεν ήταν διαφορετική από τα συνήθη συλλαλητήρια που πραγματοποιούνται στην πόλη.

Οι εκπρόσωποι των Εργατικών Κέντρων και των υπολοίπων φορέων που μίλησαν εξέφρασαν την κάθετη αντίθεσή τους στο πρόγραμμα έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων υποστηρίζοντας ότι θα έχει τεράστιες συνέπειες στο περιβάλλον και κανένα όφελος για τους εργαζόμενους, ενώ δεν παρέλειψαν να καταθέσουν την διαφωνία τους με το αιολικό πάρκο που κατασκευάζεται στον Κασσιδιάρη και με τις μονάδες βιοαερίου στην ΒΙΠΕ Ιωαννίνων.

Με την ολοκλήρωση των ομιλιών ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου