«Απολλώνιος» ο Βαλάντης Γάκης | Epirus World

«Απολλώνιος» ο Βαλάντης Γάκης

Ο Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συμφωνία με το σωματείο του Α.Ο. Βόνιτσας για την μεταγραφή του αθλητή Βαλάντη Γάκη, ο οποίος την αγωνιστική χρονιά 2018-19 θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα ανδρών της Β’ Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε.

Ο έμπειρος forward (γεν. 1981) έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στις ομάδες υποδομών της Νικόπολης Πρέβεζας ενώ ήταν μέλος της ομάδας ανδρών που κατέκτησε τον τίτλο της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ και την άνοδο στη Γ’ εθνική το 2016. Έχει αγωνιστεί επίσης με τον Άτλα Πρέβεζας , την Α.Ε. Καναλακίου ενώ την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Α.Ο Βόνιτσας στην Α’ κατηγορία, φτάνοντας έως τη Β΄φάση των playoff ανόδου.

Η μεταγραφική κίνηση έκλεισε και τυπικά με τον αθλητή να επισκέπτεται τα γραφεία του Συλλόγου μας όπου συναντήθηκε με μέλη του Δ.Σ. , συμφώνησε να φορέσει τα «ασπρόμαυρα» του Απόλλωνα και υπέγραψε το νέο του δελτίο παρουσία του νομικού συμβούλου και νέου Προέδρου της ομάδας μας , κυρίου Θρασύβουλου Βάρλα.

Καλωσορίζουμε τον αθλητή στην μπασκετική μας παρέα και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει καλή αγωνιστική χρονιά.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου