Χρυσός στο ακόντιο ο Κώστας Μυλωνάς | Epirus World

Χρυσός στο ακόντιο ο Κώστας Μυλωνάς

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που ολοκληρώθηκε στην Πάτρα, ανέβηκε ο Πρεβεζάνος ακοντιστής Κωνσταντίνος Μυλωνάς, ο οποίος έστειλε το ακόντιο του στα 69,31 μ καταρρίπτοντας το ατομικό του ρεκόρ.

Μετά από σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων, όπως πριν από περίπου 20 μέρες όταν αναδείχθηκε αργυρός βαλκανιονίκης, ο 17χρονος αθλητής του Αστέρα Πρέβεζας, συνεχίζει να φέρνει σπουδαίες διακρίσεις γράφοντας τη δική του ιστορία στα αθλήματα ρίψεων αφού είναι ο νεότερος αθλητής που στέφεται χρυσός πανελληνιονίκης στην κατηγορία των ανδρών.

Τον νεαρό χρυσό ακοντιστή συγχαίρει ο βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας, σημειώνοντας ότι πρόκειται «για  μια κορυφαία διάκριση, που ανέβασε την Πρέβεζα στο πιο ψηλό σκαλί του στίβου. Μας κάνατε όλους πολύ υπερήφανους, επιβεβαιώνοντας πως ο αθλητισμός της Πρέβεζας, με επίμονη και συστηματική προσπάθεια, μπορεί να μας χαρίζει νίκες, συλλογικό ενθουσιασμό, αισιοδοξία και ελπίδα».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου