Επιτέλους ΦΩΣ στο Κάστρο του Αγίου Ανδρέα στην Πρέβεζα | Epirus World

Επιτέλους ΦΩΣ στο Κάστρο του Αγίου Ανδρέα στην Πρέβεζα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος <ΠΡΕΒΕΖΑ>  εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες και επαινεί δημόσια το Σύνδεσμο Εργολάβων  Ηλεκτρολόγων Πρέβεζας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του κ. Κωνσταντίνο Σταύρου, για την επαναλειτουργία, μετά από πολλά χρόνια, του φωτισμού στο Κάστρο του Αγίου Ανδρέα (στη θέση του Μνημείου Πεσόντων) καθώς και στο υπερπολύτιμο κάστρο του Παντοκράτορα, του κατά τα άλλα εγκαταλελειμμένου στη λήθη, στη φθορά και στην απαξίωση.
Ο φωτισμός αυτών των χώρων τροφοδότησε με μια μικρή ανάσα το ιστορικό παρελθόν της πόλης και γι’ αυτό η πρωτοβουλία και η ευαισθησία του παραπάνω Συλλόγου έχει αξιακή σημασία.

Μικρής κλίμακας ,αλλά καθοριστική ήταν επίσης και η ανταπόκριση των υπηρεσιών ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας του Δήμου, για την πραγματοποίηση των παραπάνω έργων.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος <ΠΡΕΒΕΖΑ> θα εξάρει, θα συμπαρίσταται και θα συμβάλλει στην υλοποίηση τέτοιων μικρών αλλά ιδιαίτερων ενεργειών, που αντιστέκονται στον εκφυλισμό της Ιστορίας και του δημόσιου χώρου του τόπου μας.
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και σε άλλα σημάδια της ιστορίας της πόλης μας.

Για το Δ.Σ.                         

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      
Κωνσταντίνος  Λογοθέτης                   Άννα –Μαρία Σαρδελή    
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου