Έρχεται το Ηπειρωτικό ράλλυ ασφάλτου | Epirus World

Έρχεται το Ηπειρωτικό ράλλυ ασφάλτου

Το 24ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ RALLY «AUTOTEST» είναι ο 4ος σε σειρά αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου.

Μέγας χορηγός του αγώνα και φέτος, όπως επίσης και χορηγός ονομασίας, είναι το Ι.ΚΤΕΟ AUTOTEST στη Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων.

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια για άλλη μία χρονιά η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Ιωαννιτών και Δωδώνης με τα αντίστοιχα Πνευματικά τους Κέντρα αλλά και το Π.Ε.Α.Κ. Ιωαννίνων, όπου χωρίς την βοήθεια τους, θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο αγώνας θα έχει μία αλλαγή σε σχέση με το παρελθόν, με την προσθήκη της Ειδικής Διαδρομής Κωστάνιανη σε αντικατάσταση της Ειδικής των Μαρμάρων. Το 24ο Ηπειρωτικό Rally «AUTOTEST» περιλαμβάνει 150,37 km αγώνα, με τα 60,90 km, να είναι το σύνολο των δύο επαναλαμβανόμενων Ειδικών Διαδρομών, με πιο αναλυτικά 3 περάσματα της κλασσικής Ειδικής Διαδρομής Δωδώνη μήκους 12,20 km, στην φετινή της εκδοχή, και 3 περάσματα από την Ειδική Κωστάνιανη, συνολικού μήκους 8,10 km.

Το Service Park του αγώνα θα φιλοξενηθεί για ακόμα μία χρονιά στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Σταδίου στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. Ανατολής, οι οποίες μας παραχωρήθηκαν με την αμέριστη υποστήριξη στη διοργάνωση από τη Διοίκηση του Π.Ε.Α.Κ.Ι..

Η Πανηγυρική Εκκίνηση αλλά και ο Τερματισμός του αγώνα θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχα στην Πλατεία Πύρρου, την κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, το Σάββατο 07 Ιουλίου 2018 στις 9 το βράδυ και την Κυριακή 08 Ιουλίου 2018 μεσημέρι στις 14.30 και μετά.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου