Bρετανία: 4χρονη έχασε την ζωή της από έκρηξη φουσκωτού παιχνιδιού | Epirus World

Bρετανία: 4χρονη έχασε την ζωή της από έκρηξη φουσκωτού παιχνιδιού

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες νεαρό κορίτσι, όταν εκτοξεύθηκε σε ύψος 20 μέτρων στον αέρα, ύστερα από έκρηξη φουσκωτού κάστρου στο οποίο και έπαιζε, σε πάρκο νερού στο Νόρφολκ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το άτυχο κοριτσάκι υπέστη καρδιακή προσβολή κατά την διάρκεια της εκτόξευσης του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο James Paget, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Όπως γράφει το skai.gr, οι μάρτυρες που έσπευσαν να καλέσουν ασθενοφόρο και να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, κάνουν λόγο για έναν πολύ δυνατό κρότο και την εικόνα του φουσκωτού κάστρου να εκτινάσσει, σαν καταπέλτης , το σώμα του κοριτσιού.

Τα ακριβή στοιχεία του παιδιού δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ωστόσο σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, η ηλικία του δεν θεωρείται μεγαλύτερη των τεσσάρων ετών.

Ο 47χρονος ιδιοκτήτης του πάρκου, Curt Johnson, ο οποίος και δεν ήταν παρών την ώρα του τραγικού συμβάντος, υποστηρίζει πως το φουσκωτό προφανώς εκρήχθει λόγω της ζέστης, με την θερμοκρασία να αγγίζει εκείνη την ημέρα, τους 23 βαθμούς κελσίου.

Την ίδια στιγμή, εξέφρασε την οδύνη του για το περιστατικό, προσθέτοντας ότι είναι η πρώτη φορά που στο πάρκο συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου