Προσαγωγή 55χρονης που φέρεται να χαράκωνε παιδιά | Epirus World

Προσαγωγή 55χρονης που φέρεται να χαράκωνε παιδιά

Στην προσαγωγή μιας 55χρονης γυναίκας προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος ασφαλείας του Αγίου Δημητρίου.

Η γυναίκα εντοπίστηκε να περιφέρεται στο εμπορικό κέντρο της περιοχής και θα εξεταστεί σχετικά με το χαράκωμα παιδιών στα Νότια Προάστια.

Ωστόσο, ουδείς γονιός έχει καταθέσει μήνυση. Εχει γίνει, όμως, καταγγελία για τραυματισμό μωρού από μια μαυροφορέμενη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις καταγγελίες των έντρομων μαμάδων για τις επιθέσεις, αστυνομικοί με πολιτικά βρίσκονταν στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο, προκειμένου να εντοπίσουν τη γυναίκα και να τη συλλάβουν πριν κάνει κακό και σε άλλα μωράκια. 

Οι υποψίες τους ότι θα συνεχίσει να κινείται στον ίδιο χώρο επιβεβαιώθηκαν και την Τετάρτη, μαμάδες την αναγνώρισαν στο εμπορικό κέντρο και πριν προλάβει να χαρακώσει ένα ακόμα μωρό, οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν. 

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν έντονες. Οι γυναίκα αντιστάθηκε με έντονο τρόπο στους αστυνομικούς, άρχισε να φωνάζει και τελικά όταν είδε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι, τους ακολούθησε στο αστυνομικό τμήμα. 

Η ίδια δεν έχει ομολογήσει ότι χαράκωνε τα μωρά, αλλά φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τα γρατζούναγε με τα νύχια της και ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

Η αστυνομία επιβεβαιώνει την προσαγωγή της 55χρονης, η οποία χαρακτηρίζεται ως ύποπτη. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες σε εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημητρίου μια μαυροφορεμένη γυναίκα, χωρίς να γίνει αντιληπτή, χαράκωσε με αιχμηρό αντικείμενο τα χέρια και τα πόδια ενός μωρού μόλις λίγων μηνών. 

Η μητέρα του έντρομη είδε τις χαρακιές και ειδοποίησε την αστυνομία. Παρόμοιες καταγγελίες έγιναν αργότερα και από άλλες δύο μητέρες και ανάλογες επιθέσεις από μια μαυροφορεμένη επίσης γυναίκα σε μεγάλο κατάστημα στον Άλιμο. 

Τελικά μετά από συντονισμένες κινήσεις, η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στα ίχνη της και να τη συλλάβει. 
madata
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου