Βίκος Street Relays.. Μια μεγάλη γιορτή | Epirus World

Βίκος Street Relays.. Μια μεγάλη γιορτή

Με μεγαλύτερη συμμετοχή από ποτέ για την πόλη, με εκατοντάδες παιδιά να μεταφέρουν τη σκυτάλη και να στέλνουν αισιόδοξα και με τον Tonis Sfinos να δίνει ρέστα πάνω στη σκηνή, τα Βίκος Street Relays ολοκληρώθηκαν με τεράστια επιτυχία στην Πλατεία Μαβίλη.

Με τους δρομείς στις σκυταλοδρομίες 4×2500μ., 2×5000μ. και στον αγώνα 10.000μ. Veronis Cup, να τρέχουν σε μία πανέμορφη διαδρομή δίπλα στην Λίμνη Παμβώτιδα, τα έσοδα του αγώνα θα πάνε για την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία των Ιωαννίνων.
Τα Βίκος Street Relays διοργάνωσαν o Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, την Ε.Κ.Α. Δωδώνης και τον αρχαιότερο ελληνικό σύλλογο Ερμής 1877, καθώς επίσης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου και του  Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, με τους αθλητές του μάλιστα να πρωταγωνιστούν μαζί με αυτούς από τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων.
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ιωαννιτών, Παντελής Κολόκας που συμμετείχε μάλιστα στα 4Χ2500 μέτρα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους αγώνες: «Για πέμπτη φορά έγιναν τα Βίκος Street Relays στην πόλη μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα στηρίζουμε ως Δήμος καθώς μέσω της σκυταλοδρομίας εκφράζουν και το πνεύμα της συνεργασίας που όλοι πρέπει να έχουμε. Με την επιτυχία που έχουν, στέλνουν στον απλό πολίτη το μήνυμα της ένταξης του αθλητισμού στην καθημερινή ζωή και παράλληλα ενισχύουν την τοπική οικονομία, μέσω του κόσμου που έρχεται από άλλες πόλεις, στα Ιωάννινα για τους αγώνες».
Στα Βίκος Street Relays των Ιωαννίνων ξεχώρισαν ο Χρήστος Παπούλιας που ήταν πρώτος στα 10 χλμ. αλλά και στα 4Χ2,5 χλμ αλλά και η αθλήτρια της κωπηλασίας Αγγελική Γκρέμου που ήταν 3η στα 10 χλμ. γυναικών αλλά και 1η στις μικτές ομάδες στα 4Χ2,5 χλμ.
Ο Χρήστος Παπούλιας είπε: «Ηταν ένα εξαιρετικός αγώνες σε μία πανέμορφη διαδρομή δίπλα από τη λίμνη. Για μένα ήταν μία καλή προπόνηση, την οποία ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα και θέλω να τονίσω τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, που δείχνει ότι τα Γιάννενα στηρίζουν τον αγώνα».
Η Αγγγελική Γκρέμου είπε: «Μπορεί εμείς που παίρνουμε τις πρώτες θέσεις να είμαστε κανονικοί αθλητές, αλλά το σημαντικό σε αυτούς τους αγώνες, είναι ότι ο κόσμος βγαίνει από τα σπίτια και αθλείται. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που τα τελευταία χρόνια οι Ελληνες έχουν αρχίσει να τρέχουν καθώς ο αθλητισμός μόνο οφέλη μπορεί να δώσει στον άνθρωπο».
Μετά και τις παιδικές σκυταλοδρομίες, τη σκυτάλη της… διασκέδασης παρέλαβε ο σπουδαίος performer Tonis Sfinos που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους με τη live εμφάνιση του και έκλεισε με πολύ όμορφο τρόπο μία ξεχωριστή μέρα για τα Γιάννενα!
Οι νικητές ανά κατηγορία
10.000
Άνδρες
Xρήστος Παπούλιας  (Veronis Jakobsen running team) 33.14
 Ανέστης Παπούλιας  (Veronis Jakobsen running team)  33.26
 Γιάννης Κρέκας  (Stoikos running team)  34.04
Γυναίκες
 Βίκυ Καραγεωργάκη (Stoikos Running Τeam) 38.40
 Bηθλεέμ Σαπίου  (Αίγιο) 39.39
 Αγγελική Γκρέμου  (ΠΕΝΔΙ)  42.28

2Χ5000
Άνδρες
 Απόλλων Γεωργίου/ Αλέξανδρος Τζουνάκας (ΑΓΣ Ιωαννίνων) 35.04
 Ιερεμίας Χουσίδης/Βασίλης Θεοδοσιάδης  (Stoikos Running Τeam) 35.41
 Tάσος Ροβυθάκης/Θανάσης Σκόρδας  (Δρομείς Νεάπολης ) 37.23 
Γυναίκες
 Μαίρη Σκανδάλη /Αρετή Αγγέλη (Curves) 47.03
 Σοφία Τενεχτσή /Ευαγγελία Ζωγράφου (Level One Ιωάννινα) 51.57
Μικτές Ομάδες
 Αγγελική Γκρέμου / Γεώργιος Γραμμενιάτης (Novasports Running Team) 38.34
 Λαμπρινή Λιούτα /Λάμπρος Ζάραγκας (2 La La) 39.05
 Γιάννης Εδεσσαίος / Νικολέτα Τζαβάρα Σπυριδούλα Θωμά (Novasports Running Team) 39.19

4Χ2500
Ανδρες
 A.Παπούλιας/Χ.Παπούλιας/Αυγήτας/Στεργίου  (Watt+Volt Running Team) 32.49
 Δήμας /Πέτσης /Σγουρός / Καρβούνης  (Δ.Ν.Ο.Η.) 34.31
 Βαρθολομαίος /Γκάλιος/Γκίνης/Μπλέτσας  (Panorama Running Team) 36.09
Γυναίκες
 Καρκαμπούνα /Σκανδάλη / Ανδρούτσου  / Μεντή (Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων) 40.11
 Μάκου/Τσιάβου/ Μαργαρίτη /Χατζή (Novasports Running Team) 45.05
 Δούμπου /Βλαχοπούλου/Κυριαζή/Τζελέπη (Ο.Φ.Χ.Ιωαννίνων) 47.35

Μικτές ομάδες
 Τζουμάκας/Γεωργίου/Νάκου/Ιωάννου (Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων)  34.20
 Γκρέμου /Γραμμενιάτης/ Μπερής/Παπαδιώτης ((Novasports Running Team) 35.39
 Λιόντος/Ευθυμιάδη/Σμπόνια/Σάντας  (EKA Power) 41.13

 Ονομαστικός χορηγός των Street Relays  είναι η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, ενώ Μεγάλος Χορηγός είναι  η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας WATT+VOLT. Η μεγάλη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία Renault και πολυβραβευμένη για την κοινωνική της προσφορά είναι Επίσημος Χορηγός, ενώ στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων Επίσημος Χορηγός είναι η μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία Veronis Jakobsen. Στους Μεγάλους Υποστηρικτές των Βίκος Street Relays είναι η ανερχόμενη ελληνική εταιρεία παιδικής ένδυσης Domina Sport, που είναι ο Επίσημος Χορηγός των Kids Relays, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης σε όλη την Ελλάδα, Ιntersport, η εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων Arla Foods και η εταιρεία Valeant / PharmaSwiss Hellas, που με τη μοναδικής αποτελεσματικότητας θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, ανακουφίζει όλο το σώμα από μυϊκούς πόνους. Επίσημος Υποστηρικτής είναι τα καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής Xtreme Stores, ενώ σημαντική είναι και η βοήθεια της Eldico που με το αθλητικό υλικό της Amila βοηθάει να εξοπλίσουμε τα σχολεία της πόλης.
 Media Partners είναι η συνδρομητική τηλεόραση Nova που για 5η συνεχόμενη χρονιά είναι αρωγός των Βίκος Street Relays αλλά και η ιστοσελίδα Sportfeed.gr.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου