Οι Ιταλικές Ferrari ξεσήκωσαν τα Γιάννινα ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ | Epirus World

Οι Ιταλικές Ferrari ξεσήκωσαν τα Γιάννινα ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα από τα πιο πετυχημένα event εξελίχθηκε η άφιξη των Ιταλικών Ferrari στα Γιάννινα. Η παρουσία των πολυτελών οχημάτων στην κεντρική πλατεία της πόλης, η κάθοδος στις οδούς Αβέρωφ και Καραμανλή και η στάση στην πλατεία Μαβίλη με θέα την λίμνη, συγκέντρωσε τα βλέμματα χιλιάδων ανθρώπων, ενώ οι εικόνες ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα και την Ιταλία καθώς το συγκεκριμένο γεγονός προβλήθηκε από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης και των δύο χωρών.

Ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Παντελής Κολόκας, επεσήμανε ότι τα ιταλικά αυτοκίνητα με το τριήμερο πέρασμά τους από τα Γιάννινα, αποτέλεσαν την αφορμή για να προβληθεί η πόλη και να αναδειχθεί η ευρύτερη περιοχή.
Περισσότερες από 40 Ferrari, το πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων FERRARI της Ιταλίας «Passione Rossa» θα βρίσκεται στην περιοχή και την Κυριακή, με την μεγάλη παρέλαση που θα γίνει σε διάφορα σημεία της πόλης.
Το Σάββατο για δύο και πλέον ώρες βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να δουν από κοντά τα πολυτελή αυτοκίνητα και να φωτογραφηθούν.
Στην συνέχεια αναχώρησαν προς το Μώλο κάνοντας τους πάντες να σταματούν και να θαυμάζουν…
Το event συνεχίστηκε στην πλατεία Μαβίλη, παρουσία εκατοντάδων κατοίκων και επισκεπτών.
Τα περισσότερα ιταλικά αυτοκίνητα είναι στο κλασσικό κόκκινο χρώμα, ενώ υπάρχει μία γκρι Feerari, που ανήκει σε συλλεκτική σειρά και ελάχιστες μαύρες.
Τις εντυπώσεις έχει κλέψει μία 25χρονη Ιταλίδα, η οποία οδηγεί ένα από τα πανάκριβα αυτοκίνητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ακριβότερο αυτοκίνητο απ’ αυτά που βρίσκονται στα Γιάννινα στοιχίζει κοντά στο μισό εκατομμύρια ενώ το φτηνότερο πάνω από διακόσιες χιλιάδες…
Στο πέρασμά τους λοιπόν καθηλώνουν όπως συνέβη στα τούνελ της Εγνατίας Οδού..
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου