Πρόκληση από τον πρώην πρόεδρο του ΟΑΣΕ.. Αυτοαναγορεύτηκε πρέσβης των Τσάμηδων | Epirus World

Πρόκληση από τον πρώην πρόεδρο του ΟΑΣΕ.. Αυτοαναγορεύτηκε πρέσβης των Τσάμηδων

Κορυφαίες προσωπικότητες της Αλβανίας, ακραίοι από το Κόσσοβο αλλά και ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΕ, του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη, συμπαρατάσσονται με τους Τσάμηδες, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει σειρά εκδηλώσεων σε διάφορες πόλεις της Αλβανίας. Εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν στις 23 Ιουνίου με την πορεία στα Ελληνοαλβανικά σύνορα. Η εναρκτήρια εκδήλωση έγινε στα Τίρανα, όπου δύο πρώην πρόεδροι της Αλβανία, Μωισίου και Σινάνι, συμπαρατάχθηκαν με τα "δίκαια αιτήματα" των Τσάμηδων..

Και οι δύο άλλωστε έχουν παρελθόν με προκλητικές ενέργειες σε βάρος της Ελλάδας.

Αυτό όμως που προκαλεί πραγματικά εντύπωση είναι η πλήρης ταύτιση με τους πιο σκληρούς των τσάμικων οργανώσεων, του Ιταλού κοινοβουλευτικού και πρώην προέδρου του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη Riccardo Migliori ο οποίος αυτοχρίστηκε... πρέσβης των Τσάμηδων!

"Με τις δυνάμεις μου θα προσπαθήσω να φέρω σε κάθε έδρα του ΟΑΣΕ όλους τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να επιλυθεί το ζήτημα των Τσάμηδων.

Το 1963, ο John Kennedy είπε μπροστά στο τείχος του Βερολίνου: "Είμαι Berliner. Σήμερα μπορώ να πω, από σήμερα είμαι Τσάμης. Από σήμερα είμαι ένας από σας... Καλή τύχη και θα κερδίσουμε!", ανέφερε μεταξύ άλλων, καταχειροκροτούμενος από το πλήθος των συγκεντρωμένων, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και πολλοί Κοσσοβάροι, που καμάρωναν για την δράση τους στον UCK..

Φέτος οι οργανώσεις των Τσάμηδων και το πολιτικό κόμμα που τους εκπροσωπεί καλούν στις εκδηλώσεις που συνεχίζονται στην Κονίσπολη όλους τους "Αλβανούς πατριώτες" προσπαθώντας να συσπειρώσουν γύρω τους άλλα ακραία στοιχεία που λειτουργούν στην χώρα και βάλλουν με κάθε τρόπο εναντίον της Ελλάδας..

Όλα αυτά λίγο πριν ανοίξει ο τελικός κύκλος συζητήσεων για τα διμερή θέματα!
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου