Σύσκεψη για την αστυνόμευση στη μεθόριο | Epirus World

Σύσκεψη για την αστυνόμευση στη μεθόριο

Επί τάπητος τέθηκαν τα ζητήματα ασφάλειας της περιοχής του Πωγωνίου στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δελβινάκι, παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου Κωνσταντίνου Σκούμα και του Αστυνομικού Διευθυντή Ιωαννίνων Ιωάννη Βασιλάκου.

Από τη σύσκεψη προέκυψε κοινό μέτωπο για την εξεύρεση λύσεων και βέλτιστων πρακτικών αστυνόμευσης με στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους δημότες και επισημάνθηκε ότι δε θα αποδυναμωθεί η αστυνομική παρουσία στη περιοχή, μετά το θόρυβο που είχε ξεσπάσει με αφορμή τη στελέχωση του νέου Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ιόνιας Οδού.

«Το Πωγώνι και οι κάτοικοί του αξίζουν την καλύτερη δυνατή φύλαξη και εξυπηρέτηση από τις αστυνομικές υπηρεσίες. Η σημερινή συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική καθώς αναπτύχθηκαν σημαντικά ζητήματα προς όφελος της περιοχής και των κατοίκων» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης.

Στη συνάντηση έγινε παράλληλα συζήτηση για τη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών στην περιοχή και αποφασίστηκε η επανάληψη της σύσκεψης σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γαλίτσης, ο Διοικητής του Α.Τ. Δελβινακίου κ. Ιωάννης Πριάβαλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αριστοτέλης Βίλλης, Γεώργιος Τσώνης και Γρηγόριος Μποτίνης και εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Δελβινακίου ο πρόεδρος κ. Νικηφόρος Γκουραμέτσιος και το μέλος κ. Μιχαήλ Μάγκος.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου