ΠΝΙ: Ασθενής του Νοσοκομείου τραυματίστηκε από επίθεση αδέσποτου σκύλου | Epirus World

ΠΝΙ: Ασθενής του Νοσοκομείου τραυματίστηκε από επίθεση αδέσποτου σκύλου

Επίθεση από αδέσποτο, στο προαύλιο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, δέχθηκε ασθενής που νοσηλεύεται σε κλινική του ιδρύματος. Ο άνδρας είχε βγει για λίγα λεπτά, αλλά αυτά ήταν αρκετά ώστε να επιστρέψει σοβαρά τραυματισμένος. Την ώρα που βρίσκονταν έξω από την είσοδο του Νοσοκομείου αδέσποτος σκύλος του επιτέθηκε και τον δάγκωσε αρκετές φορές. Αμέσως έσπευσαν για βοήθεια άνθρωποι του νοσοκομείου και επισκέπτες ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε για τις άμεσες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του έγιναν αρκετά ράμματα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην κλινική.

Η κατάσταση με τα αδέσποτα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο είναι τραγική, αναφέρουν άνθρωποι που βρίσκονται καθημερινά στο χώρο.

Στον περιβάλλοντα χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες αδέσποτα, ορισμένα εκ των οποίων είναι ιδιαίτερα επιθετικά.

Οι εξωτερικοί χώροι συχνά μετατρέπονται σε σκουπιδότοποι και τα αποφάγια από τα σκυλιά διασπείρονται σε διάφορα σημεία.

Παρά την τεράστια προσπάθεια που γίνεται για τον ευπρεπισμό, δεν κρατά παρά μόνο λίγες ώρες, καθώς οι αγέλες επανέρχονται προς αναζήτηση τροφής.

Οι χώροι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και της Πανεπιστημιούπολης, είναι δύο από αυτούς που συγκεντρώνουν πολύ μεγάλο αριθμό σκύλων.

Στο νοσοκομείο μάλιστα τα αδέσποτα καταφέρνουν να φτάνουν μέχρι τα μπαλκόνια των κλινικών…

ΦΩΤΟ: Αρχείο Πηγή: epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου