Κάλεσε την γειτόνισσά του του για καφέ και την βιάσε! | Epirus World

Κάλεσε την γειτόνισσά του του για καφέ και την βιάσε!

Κάλεσε την 20χρονη γειτόνισσά του στο σπίτι του για καφέ, αλλά είχε άλλους σκοπούς ο 27χρονος ένοικος του διαμερίσματος στο ισόγειο ενός διώροφου στην Κάντζα της Αττικής. Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η κοπέλα, η οποία κατοικεί στον πρώτο όροφο, ο οικοδεσπότης την ακινητοποίησε και τη βίασε!

Η 20χρονη υποστήριξε ότι είχε τυπική σχέση με τον νεαρό γείτονα, ώσπου ένα μεσημεράκι την προηγούμενη εβδομάδα την προσκάλεσε στο διαμέρισμά του για να πιουν καφέ και να γνωριστούν καλύτερα. Εκείνη πήγε ανυποψίαστη, ωστόσο δεν πέρασαν πολλά λεπτά και εκείνος φανέρωσε τις προθέσεις του. Οπως αναφέρει το notioanatolika.gr, ο 27χρονος επιτέθηκε στη γειτόνισσά του, την ακινητοποίησε και κατάφερε να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή, παρά την αντίστασή της!

Στο διαμέρισμά της

Η κοπέλα σύρθηκε σε άθλια κατάσταση μέχρι το διαμέρισμά της και ειδοποίησε συγγενείς της, ενώ το ίδιο απόγευμα πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον βιασμό. Μάλιστα, παρέδωσε το εσώρουχό της με το γενετικό υλικό του 27χρονου, που το είχε κρατήσει, ώστε να εντοπιστεί το DNA του. Παράλληλα, ζήτησε να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ώστε να «δέσει» από παντού την καταγγελία.

Το επόμενο πρωί οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του τον 27χρονο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τμήμα, όπου σχημάτισαν εις βάρος του δικογραφία. Η εξέλιξη αναμένεται με αγωνία από την 20χρονη, που ήταν αποφασισμένη από την πρώτη στιγμή να επιδιώξει την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.
madata
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου