Γ. Σεντελές: Σάρκα και οστά για την Πλάκα | Epirus World

Γ. Σεντελές: Σάρκα και οστά για την Πλάκα

Την ικανοποίησή του για τις θετικές ως προς την πορεία αποκατάστασης του γεφυριού της Πλάκας εκτιμήσεις της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης εκφράζει ο δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές.

Η τελευταία συνεδρίαση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης για το έργο: «Στερέωση, Αποκατάσταση, Αναστήλωση και Ανάδειξη Γέφυρας Αράχθου στην Πλάκα» στην οποία προέδρευσε η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού με αντικείμενο το συντονισμό των ενεργειών όλων των συμβαλλομένων της προγραμματικής σύμβασης για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος του έργου.

Σύμφωνα με τις διαπιστώσεις της Επιτροπής, με τη στενή και αποτελεσματική συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, οι εργασίες προχωρούν εντός του χρονοδιαγράμματος, το οποίο προβλέπει ότι τα έργα για την αποκατάσταση της Γέφυρας Πλάκας θα βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη την τρέχουσα θερινή περίοδο. Μάλιστα, εντός του τρέχοντος μήνα, θα ολοκληρωθεί και η κατασκευή του κεφαλόδεσμου από την Περιφέρεια Ηπείρου.

«Ξεκινά επιτέλους η διαδικασία που θα επιτρέψει να πάρει σάρκα και οστά η αποκατάστασή του γεφυριού, που εδώ και τρία χρόνια, από την κατάρρευσή του, αποτελεί στόχο όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Ελπίζουμε η καλή συνεργασία να συνεχιστεί και με την ανάληψη του έργου από τον ανάδοχο και μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο να δούμε ξανά το Γεφύρι της Πλάκας όρθιο. Εμείς, από την πλευρά μας, όπως μέχρι σήμερα, θα συνεχίσουμε να συμβάλουμε με όποιον τρόπο μας ζητηθεί, στο επιθυμητό αποτέλεσμα», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές, που συμμετείχε στη συνεδρίαση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου