Συνεχείς οι αντιδράσεις για την Τροχαία Ιόνιας | Epirus World

Συνεχείς οι αντιδράσεις για την Τροχαία Ιόνιας

Την άμεση ανάκληση της απόφασης που αφαιρεί 20 θέσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων προκειμένου να στελεχωθεί το Τμήμα Τροχαίας Ιόνιας Οδού, ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων με επιστολή της προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Νικόλαο Τόσκα.

Η ΠΟΑΣΥ κάνει λόγο για παρελκυστική τακτική της πολιτικής και φυσικής ηγεσίες που δημιουργεί έριδες και διαμάχες μεταξύ των συνδικαλιστών ενώσεων και των Διευθύνσεων Αστυνομίας καθώς δεν λαμβάνονται υπόψη οι πραγματικές ανάγκες αστυνόμευσης.

Ζητά επίσης την ενίσχυση των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Ηπείρου, στις μεταθέσεις του 2018 και καταλήγει τονίζοντας ότι «για την Ομοσπονδία μας το θέμα είναι υψίστης σημασίας και απαιτούμε την άμεση θεσμική σας παρέμβαση ώστε, να επέλθει η ηρεμία στους κόλπους της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ηπείρου που αναίτια έχει διαταραχθεί».
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου