Προεδρικό Διάταγμα Λίμνης… Ξανά από την αρχή! | Epirus World

Προεδρικό Διάταγμα Λίμνης… Ξανά από την αρχή!

Σε γεφύρι της Άρτας εξελίσσεται η υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος της Λίμνης των Ιωαννίνων.. Μια υπογραφή που είναι σε εκκρεμότητα, περίπου δέκα χρόνια.. Και όπως φαίνεται θα περάσει κι άλλος χρόνος ωσότου δοθεί οριστική λύση. Αυτό όμως που αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι όλη η διαδικασία θα ξεκινήσει από την αρχή… Δηλαδή το σχέδιο θα επανέλθει για διαβούλευση στους τοπικούς φορείς, αφού ολοκληρωθεί η επεξεργασία του από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.. Και μέχρι στιγμής ουδείς γνωρίζει ποιο θα είναι το τελικό κείμενο κι αν τελικά θα είναι αυτό στο οποίο είχαν συμφωνήσει προ πενταετίας Δήμος Ιωαννιτών και Περιφέρεια Ηπείρου.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, σε δηλώσεις που έκανε από την Ηγουμενίτσα, ανέφερε ότι στο Υπουργείο βρέθηκαν πολλά και διαφορετικά κείμενα Προεδρικού Διατάγματος.

Μάλιστα έχει περάσει αρκετός χρόνος από την τελευταία διαβούλευση που είχε γίνει.

Έτσι επιλογή είναι, το κείμενο να οριστικοποιηθεί και να σταλεί για νέα διαβούλευση στις τοπικές αρχές.

Ο κ. Φάμελλος δεν ήταν σε θέση να δώσει σαφές χρονοδιάγραμμα, ωστόσο ανέφερε ότι θα υπάρξει συνεννόηση με τον Δήμο και την Περιφέρεια για τον χρόνο που θα γίνει η διαβούλευση.

Στόχος πάντως, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι μέχρι το τέλος του έτους η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί.

Στην αναμονή λοιπόν…
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου