Μία και εθνική η Διεπαγγελματική Φέτας | Epirus World

Μία και εθνική η Διεπαγγελματική Φέτας

Μετά από μία μαραθώνια σύσκεψη έγινε η Διεπαγγελματική Φέτας.. Μία και εθνική, στην οποία δίνουν το παρόν παραγωγοί και βιομηχανίες. Όλες οι πλευρές συμφώνησαν στην συνεδρίαση που έγινε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην κατάθεση ενός κοινού φακέλου.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται να προχωρήσουν οι διαδικασίες, όπως η δημιουργία του καταστατικού της Οργάνωσης, ενώ εντός 2 εβδομάδων, προβλέπεται να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση όλων των πλευρών στη Λάρισα.

Παράλληλα, συμφωνήθηκε και η κατανομή των 11 εδρών που έχει ως εξής: 4 έδρες παίρνει ο ΣΕΒΓΑΠ, 2 η ΠΕΚ, 2 η ΣΕΚ 1 ο ΟΔΙΠΑΦ (Οικολογική Διαχείριση Προϊόντων, Παραπροϊόντων-υποπροϊόντων Φέτας ΠΟΠ), μια έδρα οι τυροκόμοι Θεσσαλίας και μια η Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας.

Για υποχωρήσεις εκατέρωθεν, που όμως είχαν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης στη φέτα μίλησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) Παναγιώτης Πεβερέτος σημειώνοντας πως "είναι πολύ σημαντικό και για τους κτηνοτρόφους αλλά και για τη μεταποίηση και το κυριότερο για τη φέτα που αυτή καλούμαστε να στηρίξουμε, να την προωθήσουμε και να φτάσει με κάθε τρόπο στα πέρατα του κόσμου".
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου