Το «Κάστρο των Παιδιών» στα παλιά σφαγεία | Epirus World

Το «Κάστρο των Παιδιών» στα παλιά σφαγεία

Χρονική αναβολή αλλά και αλλαγή χώρου παίρνει το «Κάστρο των παιδιών». Πρόκειται για μία ακόμη σειρά εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου, που από το Κάστρο μετακομίζει στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής» στα παλιά σφαγεία.

Η αλλαγή χώρου έρχεται ως συνέχεια της αντιπαράθεσης με την Εφορεία Αρχαιοτήτων, η οποία αυτή την φορά, κατά τους υπεύθυνους του Πνευματικού Κέντρου, δεν ανοίγει τη νότια πύλη του Κάστρου για να διευκολύνει την προσέλευση των παιδιών.

Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των εκδηλώσεων προσδιορίστηκαν από τις 2 μέχρι τις 6 Ιουλίου.

Το διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθεί ένα θερινό σχολείο πολιτισμού, με δομημένα εργαστήρια, τα οποία θα καθοδηγούν έμπειροι εκπαιδευτές, εμψυχωτές, καλλιτέχνες και παιδαγωγοί.

Στόχος του είναι να απασχολήσει με δημιουργικό τρόπο και εντελώς δωρεάν, παιδιά Δημοτικού Σχολείου, από 6 -12 ετών, μέσα από εργαστήρια, παιχνίδια, παραστάσεις, χορό και μουσική.

Στα περισσότερα από τα εργαστήρια και τις δράσεις υπεύθυνοι θα είναι καθηγητές και συντονιστές αναλόγων εργαστηρίων ή δράσεων του Πνευματικού Κέντρου καθώς και έμπειροι ειδικοί.

Τονίζεται ότι συμμετοχή για τα παιδιά της πόλης μας είναι εντελώς δωρεάν και θα γίνει με σειρά προτεραιότητας.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου