120 χιλιόμετρα, απαιτητικά και πανέμορφα | Epirus World

120 χιλιόμετρα, απαιτητικά και πανέμορφα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες του φετινού "Protect Aoos" MTB Ultra. Φέτος, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, ο "Protect Aoos" MTB, θα περιλαμβάνει την πλέον κλασσική και απαιτητική Ultra διαδρομή, σε νέα χάραξη και την επιστροφή της στα 120 χιλιόμετρα, με αρκετά σφιχτά χρονικά όρια και ένα ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο μισό.

Την γνωστή και φιλική προς όλους Race διαδρομή, των 30 χιλιομέτρων, σε νέα χάραξη. Και τέλος την προσθήκη μιας Marathon διαδρομής για τους φίλους του αγώνα που επιθυμούν να απολαύσουν τα πρώτα 73 χιλιόμετρα του “Protect Aoos” MTB Ultra χωρίς τα πιεστικά του χρονικά όρια.

Οι Ultra και Marathon διαδρομές, θα περνούν για πρώτη φορά φέτος τα 1.700μ υψόμετρο κερδίζοντας μια πανοραμική θέα της χαράδρας του Αώου μετά την ανάβαση της Λάιστας. Άλλες δύο φορές οι ποδηλάτες θα διασχίσουν περάσματα πάνω από τα 1600μ.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε το πρώτο συνολικό, δοκιμαστικό πέρασμα των διαδρομών Ultra & Marathon οπότε και  “έκλεισαν” οι χαράξεις των διαδρομών.

Ο χειμώνας δημιούργησε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό τερέν σε κάποια σημεία και τμήματα των διαδρομών. Η διαχείριση των δυνάμεων και η σωστή στρατηγική θα είναι και φέτος το μυστικό ενός επιτυχημένου τερματισμού στις Ultra & Marathon διαδρομές.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου