Αυγενάκης: Στήριξη σε Καχριμάνη, ανοιχτές διαδικασίες στο Δήμο Ιωαννιτών | Epirus World

Αυγενάκης: Στήριξη σε Καχριμάνη, ανοιχτές διαδικασίες στο Δήμο Ιωαννιτών

Με μία σαφή και ξεκάθαρη δήλωση, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης έβαλε τέλος σε κάθε είδους σενάριο για στήριξη άλλου υποψηφίου στην Περιφέρεια Ηπείρου, πλην του Αλέκου Καχριμάνη. Για τη Νέα Δημοκρατία, φαίνεται πως δεν υφίσταται κανένα τέτοιο ζήτημα, παρότι καλλιεργήθηκε από ορισμένους κύκλους. Όπως τόνισε ο κ. Αυγενάκης, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, το απόγευμα της Τρίτης στα Γιάννινα και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφερε ότι είναι απολύτως ξεκάθαρο πως η Νέα Δημοκρατία στην Ήπειρο, στηρίζει την υποψηφιότητα του Αλέκου Καχριμάνη.

«Είναι δεδομένο και ξεκάθαρο.. Η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει την υποψηφιότητα Καχριμάνη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης.

Η συνέντευξη τύπου έδωσε μία ακόμη είδηση. Κι αυτή αφορά στο Δήμο Ιωαννιτών… Στο ερώτημα  λοιπόν, αν η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει και υποψηφιότητα Νίκου Γκόντα ο κ. Αυγενάκης απαντώντας άφησε να εννοηθεί ότι δεν υφίσταται τέτοιο ενδεχόμενο.

Ανέφερε λοιπόν ότι τον τελευταίο ένα χρόνο η Νέα Δημοκρατία δουλεύει, καταγράφει, αξιολογεί και έχει πλήρη εικόνα για όλους τους Δήμους.

«Είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε πρόσωπα που έχουν αναδειχθεί από την κοινωνία και την βάση και όχι απαραίτητα από τον κομματικό μηχανισμό», ανέφερε ο κ. Αυγενάκης και ξεκαθάρισε ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα δοθούν χρίσματα, τουλάχιστον με την έννοια και το περιεχόμενο του παρελθόντος.

Κατά τα λοιπά ο κ. Αυγενάκης ανέλυσε τους λόγους διαφωνίας της Νέας Δημοκρατίας με το νομοσχέδιο «Κλεισθένης» ενώ δήλωσε βέβαιος ότι οι εθνικές εκλογές θα προηγηθούν των αυτοδιοικητικών.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου