Στην Α’ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων συμμετείχαν οι Αθλήτριες του ΑΓΣ Κλεοπάτρα Πρέβεζας | Epirus World

Στην Α’ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων συμμετείχαν οι Αθλήτριες του ΑΓΣ Κλεοπάτρα Πρέβεζας

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «Κλεοπάτρα» έλαβε μέρος στην Α’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων που έγινε στις 26 Μαϊου στο κλειστό γυμναστήριο Κουκούλι στην Πάτρα.



Οι αθλήτριες του συλλόγου που συμμετείχαν ήταν-Ράπτη Μαρίνα-Ντάγγα Αγγελίνα-Μπενετάτου Αφροδίτη-Παπατσώτσου Αναστασία-Σπυρίδωνος Σύλα. Πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και η προπονήτριά τους Ζαντραβέλη Βασιλική δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένη από την απόδοση των αθλητριών της.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου για την φετινή αγωνιστική σεζον τελείωσαν και ακολουθεί η ετήσια εκδήλωση του για το κλείσιμο της χρονιάς στις 20 Ιουνίου .

Η Δράση του ΑΓΣ Κλεοπάτρα Πρέβεζας τελειώνει με την μεγαλύτερη γιορτή της γυμναστικής στην Δυτική Ελλάδα το Φεστιβάλ Γυμναστικής Πρέβεζας που διοργανώνει ο σύλλογος σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου