Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Τα χρήματα θα μπουν στους λογαριασμούς ως τα μεσάνυχτα | Epirus World

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Τα χρήματα θα μπουν στους λογαριασμούς ως τα μεσάνυχτα

Τα χρήματα από το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης δεν πιστώθηκαν στους λογαριασμούς εχθές στους λογαριασμούς  287.000 δικαιούχων  που περίμεναν εχθές.

Οι δικαιούχοι καταγγέλλουν ότι τα χρήματα από το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης δεν έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς, παρά τις διαβεβαιώσεις που υπήρχαν.
Προς το παρόν, ωστόσο δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ενημέρωση από τους αρμόδιους παράγοντες για κάποια εμπλοκή ή κάποιο τεχνικό πρόβλημα στην πίστωση των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Αν και τα χρήματα έπρεπε να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων από χθες το απόγευμα, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει κάνει την... “εμφάνισή” του. Τώρα, το υπουργείο λέει ότι τα χρήματα θα πιστωθούν ως σήμερα το βράδυ.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 μετά από επικοινωνία που υπήρξε με την αρμόδια υπουργό Θεανώ Φωτίου τα χρήματα θα πιστωθούν σήμερα (κάποια στιγμή) μέχρι το βράδυ, όπως άλλωστε είχε δεσμευθεί με ανακοίνωσή του το υπουργείο.
Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, λοιπόν, με βάση τα λεγόμενα της υπουργού, όπως τα μετέφερε η εκπομπή του ΑΝΤ1, θα πρέπει να πιστωθεί ως τα μεσάνυχτα σήμερα.
Μάλιστα, η αρμόδια υπουργός φάνηκε να πετάει το μπαλάκι στις τράπεζες, λέγοντας πως είναι θέμα των πιστωτικών ιδρυμάτων πότε θα “περάσουν” τα χρήματα στους λογαριασμούς.
Τα χρήματα θα έπρεπε να έχουν ήδη πιστωθεί, η απάντηση του υπουργείου δεν είναι επίσημη και φαίνεται ότι η υπουργός μένει στο… τυπικό. Στο ότι η ημέρα έχει 24 ώρες και άρα η ανακοίνωση του υπουργείου που έλεγε ότι θα πιστωθούν στις 25 Μαϊου είναι ακόμη σε ισχύ…
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου