Η Πρέβεζα «περικυκλωμένη» από εκατοντάδες ποδήλατα … Άλλη μια μεγάλη Ποδηλατοπορεία! | Epirus World

Η Πρέβεζα «περικυκλωμένη» από εκατοντάδες ποδήλατα … Άλλη μια μεγάλη Ποδηλατοπορεία!

Μια πόλη όπως την ονειρευόμαστε όλοι, περικυκλωμένη από  ποδήλατα και χωρίς αυτοκίνητα μας χάρισε για ακόμα μία χρονιά έστω και για μία περίπου ώρα, η 11η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία, η οποία πραγματοποιήθηκε και φέτος στην Πρέβεζα.

Ένας πρωτοποριακός θεσμός που για την πόλη μας πλέον αποτελεί μια μεγάλη γιορτή,  μια γιορτή που έγινε ανάγκη για τους πολίτες της που θέλουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για μια Πρέβεζα διαφορετική, μία «ποδηλατούπολη» …του Αμβρακικού και του Ιονίου!!!

Εκατοντάδες ποδηλάτες (υπολογίζονται γύρω στους χίλιους) με αφετηρία και τερματισμο την πλατεία δικαστηρίων, ένωσαν τις φωνές τους και έκαναν όλοι μαζί πετάλι, δείχνοντας τον δρόμο για  έναν πιο υγιεινό και βιώσιμο τρόπο μετακίνησης και διεκδικώντας ταυτόχρονα την ασφαλή διέλευση και κίνηση των πεζών και ποδηλατών σε όλη την Πρέβεζα, στη δουλειά, στην αγορά, στη βόλτα!

Κάθε ποδήλατο που κυκλοφορεί είναι ένα αυτοκίνητο λιγότερο! Οτιδήποτε μειώνει την κυκλοφορία μηχανοκίνητων οχημάτων και τους ρύπους που παράγουν είναι προς όφελος όλων!
Περισσότερες φωτογραφίες: εδώ.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου