Γεμάτα τα παράλια της Ηπείρου για το τριήμερο | Epirus World

Γεμάτα τα παράλια της Ηπείρου για το τριήμερο

Μία καλή γεύση από καλοκαίρι θα πάρουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τα παράλια της Ηπείρου, όπου οι πληρότητες, σε ορισμένες περιοχές αγγίζουν ακόμη και το 100%. Παρότι ο καιρός επιμένει να μας θυμίζει ότι ακόμη βρισκόμαστε στην Άνοιξη, η Πρέβεζα, η Πάργα, τα Σύβοτα, φοράνε τα καλά τους και όλα είναι έτοιμα για την υποδοχή του πρώτου, μεγάλου κύματος επισκεπτών. Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει ο ξενοδοχειακός κλάδος, οι περισσότερες κρατήσεις προέρχονται από την Αθήνα και την Βόρεια Ελλάδα, περιοχές που ήρθαν πιο κοντά στην Ήπειρο, με τους νέους οδικούς άξονες.

Οι… δρόμοι από την Βόρεια Ελλάδα είχαν ανοίξει από την ώρα που δόθηκε στην κυκλοφορία η Εγνατία Οδό, πριν από μια δεκαετία περίπου, όμως με την ολοκλήρωση της Ιόνιας απέκτησαν γρήγορη κι ασφαλή πρόσβαση, η Αθήνα και η Δυτική Ελλάδα.

Και οι αφίξεις από τις περιοχές αυτές σταδιακά αυξάνονται.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σηματοδοτεί ουσιαστικά την έναρξη της θερινής, τουριστικής περιόδου. Φέτος όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι για την Ήπειρο η χρονιά θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες. Άλλωστε αύξηση καταγράφουν και οι αφίξεις από το εξωτερικό, είτε με τις πτήσεις στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων που είναι περισσότερες, είτε κυρίως με τις αφίξεις στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, οι οποίοι στο διάστημα του θέρους ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου