Τρεις ημέρες στις δομές υγείας! | Epirus World

Τρεις ημέρες στις δομές υγείας!

Τρεις ημέρες… Ευρώπης στην Ήπειρο. Και μέσα στο τριήμερο αυτό θα προβληθούν οι δομές υγείας που υποστηρίχθηκαν από κοινοτικούς πόρους. Και δεν είναι λίγες καθώς οι μεγαλύτερες παρεμβάσεις των τελευταίων ετών υλοποιήθηκαν κυρίως μέσα από το ΕΣΠΑ.

Το διάστημα λοιπόν από 29 Μαΐου μέχρι 1η Ιουνίου 2018 παρουσιάζεται στην Ήπειρο η πανευρωπαϊκή καμπάνια «Η Ευρώπη στην Περιφέρειά μου (Europe in my Region)», με σειρά εκδηλώσεων, σε συνεργασία Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Ηπείρου και του Υπουργείου Υγείας.
Οι εκδηλώσεις για το 2018 στην Ήπειρο επικεντρώνονται στους τομείς της Υγείας με την προβολή έργων και δράσεων που χρηματοδοτήθηκαν από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ήπειρος 2014-2020.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
  • 29 Μαΐου – Επίσκεψη στη νέα πτέρυγα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και παρουσίαση ερευνητικών αποτελεσμάτων στην υγεία, στον χώρο του Πενταόροφου Κτιρίου Νοσηλευτικών Μονάδων. (11:00-13:00)
  • 30 Μαΐου – Ο κοινωνικός ρόλος του ΕΚΑΒ. Ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση πολιτών σε παροχή πρώτων βοηθειών στο Γυμνάσιο Γραμμενίτσας Άρτας (9:30-11:00) και στον παραλιακό πεζόδρομο Πρέβεζας (11:00-13:00).
  • 31 Μαΐου – Εγκαίνια Τοπικών Μονάδων Υγείας στο Ιωάννινα (11:00)
  • 31 Μαΐου – Παρουσίαση των δράσεων απεξάρτησης που σχεδιάζεται να υλοποιηθούν στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής για την υγεία, στον χώρο του Πολυδύναμου Κέντρου Αντιμετώπισης Αλκοολικών και της Κρίσης των Χρηστών Ναρκωτικών, στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων (17:30)
  • 31 Μαΐου – Παρουσίαση της Στρατηγικής για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, στην αίθουσα της ΕΗΜ (18:30)
  • 1 Ιουνίου - Εγκαίνια του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) Ηγουμενίτσας του Γ.Ν. – Κ.Υ. Φιλιατών, στην Ηγουμενίτσα (12:00)
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου