ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Σήμερα η τελετή εγκαινίων του Μουσείου Ιστορίας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου | Epirus World

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Σήμερα η τελετή εγκαινίων του Μουσείου Ιστορίας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου

Τελετή εγκαινίων του Μουσείου Ιστορίας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 και ώρα 19.00 στο Αίθριο του Τμήματος Ιατρικής, στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων. Το πρόγραμμα της τελετής έχεις ως εξής: 
Εγκαινίαση του Μουσείου Ιστορίας της Ιατρικής Χαιρετισμοί: Γεώργιος Δ. Καψάλης, Καθηγητής, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αλέξανδρος Καχριμάνης, Περιφερειάρχης Ηπείρου Ανδρέας Δ. Φωτόπουλος, Καθηγητής, Αναπληρωτής Πρύτανη, Πρόεδρος της Επιτροπής Μουσείου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Ιωάννης Γεωργίου, Καθηγητής, Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Μηνάς Πασχόπουλος, Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας Παρουσίαση του Μουσείου Ιστορίας της Ιατρικής από τον εμπνευστή του, Καθηγητή Στέφανο Γερουλάνο Ξενάγηση στους χώρους του Μουσείου από τον Καθηγητή Στέφανο Γερουλάνο και τον Δρ. Δημήτριο Φούντη Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου