Οι εθελοντές έπιασαν δουλειά στην Κόνιτσα | Epirus World

Οι εθελοντές έπιασαν δουλειά στην Κόνιτσα

Ο Δήμος Κόνιτσας σε συνεργασία με το Οικοτροφείο Κόνιτσας «Νόστος» της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (Ε.Ψ.Ε.Π.), με Φορείς, Συλλόγους, Σχολεία και πολίτες συμμετείχε στην ταυτόχρονη εθελοντική δράση «Let’s do it Greece 2018», που διοργανώθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά στην χώρα μας.

Η δράση και είχε ως στόχο τον καθαρισμό των αρχαιολογικών χώρων και κεντρικών σημείων της Κόνιτσας, την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα των παιδιών απέναντι στο περιβάλλον. Επιπλέον, έγινε δενδροφύτευση, καλλωπισμός και αισθητική αναβάθμιση του αύλειου χώρου των Σχολείων καθώς και ορισμένων μνημείων. 

Ο Δήμος Κόνιτσας εκφράζει τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του στους ενεργά συμμετέχοντες που ένωσαν τις δυνάμεις τους, δίνοντας σε όλους ένα ελπιδοφόρο μήνυμα εθελοντισμού, αλληλεγγύης και σεβασμού στη φύση.  «Ευελπιστούμε ότι η συγκεκριμένη κινητοποίηση θα αποτελέσει το έναυσμα για ανάλογες, περαιτέρω δράσεις για τις οποίες δηλώνουμε την πρόθεση στήριξης με κάθε δυνατό τρόπο», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου